Voor een
zee van tijd … vraag hier je demo aan.

Vul het onderstaande formulier in en we vissen je demo-aanvraag zo snel mogelijk op. Nog een andere vraag? Die kan je hier ook meteen in het formulier meegeven.

Dankzij Sidefish

krijg je meteen een gedetailleerd profiel van jouw klant

Met onze interactieve app gaan we op speelse wijze in gesprek met jouw klant en stellen we alle nodige vragen zodat jij meteen kan inhaken met persoonlijk, gericht advies.

ben je altijd in orde met de MiFID-regels

Het overzicht houden in een berg van papier is niet altijd gemakkelijk. Met Sidefish is dat probleem van de baan. De app houdt een oogje in het zeil en geeft je een seintje wanneer niet alle documenten in orde zijn.

kun je alle documenten digitaal ondertekenen

Een krabbel nodig? De app stuurt je de juiste documenten op het juiste moment. Zowel jij als de klant tekenen rechtstreeks in de app, zonder daar externe software voor nodig te hebben.

wordt jouw geheugen foutloos

Want Sidefish herinnert je eraan wanneer ergens een krabbel mist of sommige documenten niet in orde zijn. Door die papierwinkel voor jou te regelen, krijg jij meer tijd om vanuit jouw expertise met de klant bezig te zijn.

stuur je automatisch, maar toch persoonlijk, berichten naar jouw klant

Vergeten om die trouwe klant een gelukkige verjaardag te wensen? Kan gebeuren. Maar met Sidefish zijn zulke slippertjes voltooid verleden tijd. Digitaal, automatisch maar toch persoonlijk stuurt de app jouw klant gerichte communicatie.

Voor wie?

Als verzekeringsmakelaar zijn er steeds meer regels waaraan je je moet houden. En bij elke nieuwe regel horen ook nieuwe formulieren. Maar jij bent liever bezig met jouw kerntaak: klanten gericht, persoonlijk en kwaliteitsvol verzekeringsadvies geven.

Herken je je hierin? Dan is Bowy jouw reddingsboei in een zee van papier.

Wist je dat vissen
een beter geheugen
hebben dan gedacht wordt?